Algemene Voorwaarden

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van BKW72. De voorwaarden zijn voor een iedereen toegankelijk en opgenomen op de internetsite van BKW72.

1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden  akkoord gaat.


2. Levering

2.1  De uiterlijke leveringstermijn die BKW72 hanteert bedraagt 14 kalenderdagen. Indien dit niet mogelijk is doordat producten niet op voorraad zijn of wegens andere redenen niet geleverd kunnen worden, is de klant bevoegd de bestelling na 14 kalenderdagen te ontbinden zonder bijkomende kosten of ingebrekestelling.


3. Prijzen

3.1 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

3.2 Alle prijzen op de site zijn in Euro's en weergegeven inclusief 21% BTW.


4. Zichtermijn/herroepingsrecht

4.1 BKW72 hanteert een zichttermijn van 14 kalenderdagen na ontvangst  van de bestelling.  Wanneer de afnemer de bestelling niet binnen 14 kalenderdagen heeft teruggezonden, is de koop een feit.  Tevens dient de afnemer binnen 14 kalenderdagen na ontvangst een mail te sturen naar info@bkw72.nl, met daarin zijn naam, ordernummer en product(en)  die retour gestuurd worden . Ook dient de afnemer een bewijs te hebben van terugzending, dit kan zijn een bewijs  van postbezorging.

4.2 De producten dienen in de originele staat teruggestuurd te worden, dit houdt in onbeschadigd en in de geleverde verpakking.

4.3 Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van het retour, teruggestort worden op het doorgegeven rekeningnummer.  Het bedrag dat teruggestort wordt is exclusief de in rekening gebrachte verzendkosten. De retourkosten zijn voor de kopende partij.

Het retouradres is: BKW72, Klaverweg 1 5753SE Deurne te Nederland


5. Privacy

5.1 De persoonsgegevens van de klant worden opgenomen in het klantenbestand van BKW72. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoeld voor het onderhouden van de klantrelatie.


6. Verzending

6.1 BKW72 laat haar pakketten bezorgen door PostNL, bij het door de klant opgegeven adres.  Post NL streeft er naar om haar pakketten binnen 24 uur te bezorgen. Pakketten worden niet bezorgd op zondagen en feestdagen. Voor brievenbuspakketten geld dat de pakketten geleverd worden op dinsdag t/m zaterdag.

6.2 Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing.

6.3 De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en BKW72 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten van de bezorger.

6.4 De verzendkosten bedragen  €4,95 voor verzending  in Nederland. De kosten bestaan zowel uit administratiekosten als verzendkosten.


7. Garantie

7.1 BKW72 garandeert dat de te leveren producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook.

7.2  Zodra u een bestelling van BKW72 ontvangt, vragen wij u de producten te onderzoeken op kwantiteit en kwaliteit. Zo weet u zeker dat u de juiste bestelling hebt ontvangen en dat deze geen gebreken bevat. Mocht dit wel het geval zijn dan dient de koper direct contact op te nemen met BKW72 middels een e-mail naar info@bkw72.nl. 

7.3 Eventuele gebreken dienen en kunnen uiterlijk tot maximaal 2 maanden na levering aan BKW72 te worden gemeld.


8.De overeenkomst

8.1 Een overeenkomst tussen BKW72 en een klant komt tot stand nadat een bestelling via de website is geplaatst.


9. Afbeeldingen en specificaties

9.1 Afbeeldingen en gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, e.d. op de internetsite van BKW72 gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

9.2 Omdat leer een natuurproduct is kunnen wij niet worden aansprakelijk gesteld voor kleine natuurlijke beschadigingen. 

© 2016 - 2024 BKW72.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel