Verzenden & Retourneren

Verzenden

BKW72 hanteert een leveringstermijn van 3 tot 5 werkdagen.  Alle pakketten worden verzonden via PostNL.

De kosten van verzending binnen Nederland bedragen €4,95.  

Zodra BKW72 het pakket heeft overhandigd aan PostNL ontvangt u een verzendbevestiging. In deze bevestiging staat een trackingnummer, wanneer deze code begint met 3S kunt u het pakket volgen door op de code te klikken.

Brievenbuspakketten zijn helaas niet volgbaar en je ontvangt hier ook geen verzendbevestiging van. Je kunt het pakketje binnen 3 tot 5 werkdagen thuis verwachten.


Retourneren

Is het artikel niet helemaal zoals u in gedachten had?
Geen enkel probleem. Meld uw retour aan door een email te sturen naar info@bkw72.nl en vermeld daarin uw naam, ordernummer, product(en) en reden van retour.

Vervolgens kunt u het artikel (op eigen kosten) terugsturen naar het onderstaande adres. Wij dienen het geretourneerde product(en) binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. Het product(en) dient in originele staat teruggestuurd te worden, dit houdt in onbeschadigd en in de aangeleverde verpakking. 

Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen teruggestort worden op uw bankrekening, na ontvangst van de retourzending.

Adres:
BKW72
Klaverweg 1
5753SE Deurne

LET OP:  Graag bij aanmelding  uw naam, het ordernummer, het product(en) en reden van retour vermelden. Daarnaast dient u de pakbon bij de retourzending toe te voegen.

© 2016 - 2024 BKW72.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel